Co očekávat až mě kontaktujete

fitness victory nusle

Rozhodli jste se využít mých služeb nebo o tom vážně uvažujete? Kontaktujte mě. Zvolte způsob, který sami preferujete. Stačí poslat sms na 607526848 nebo messenger zprávu pro David Kvietok a ozvu se Vám zpět hned jak to bude možné. V případě, že chcete poslat více informací o sobě, využijte mailové komunikace na david.kvietok@seznam.cz

Po zpětném kontaktu Vás požádám o zaslání termínů pro uskutečnění vstupní konzultace, která je zdarma, většinou se konzultuje kolem 30 až 40 minut, v závislosti na množství předávaných informací.

Našli jsme společný termín, co s sebou? Na vstupní konzultaci nepotřebujete nic, žádné převlečení…jde opravdu jen o informační schůzku. V případě zdravotního / rehabilitačního cvičení mi můžete přinést lékařské zprávy, doporučení od lékaře, fyzioterapeuta, kopie snímků z MTR, CT, Rentgen…

Setkání proběhne ve Fitness Victory Nusle, v ulici Křesomyslova 384/17D, Praha 4. Možnosti dopravy naleznete na stránce Kde trénuji.

Vstoupili jste do fitka, hned po vstupu se vyzujte a na recepci řeknete, že jdete za Davidem. Před recepcí jsou tři stolečky, u každého tři židličky. Vyberte si ten volný. 🙂 Budu na Vás čekat nebo dotrénuji a hned jsem u Vás. Tím začíná vstupní konzultace. Budu se Vás vyptávat na Váš cíl, zdravotní stav, sportovní zkušenosti, stravovací zvyklosti a na vše co bude potřeba pro správné nastavení tréninku. Samozřejmě Vám nabídnu možnost komplexní diagnostiky a s tím vše co diagnostika obnáší, jaký benefit přináší. Probereme možnosti budoucí spolupráce, včetně finanční stránky tréninků a vstupů do fitness. Nic netajím, žádné skryté poplatky a ceník je veřejně dostupný na stránce Ceník. V případě, že budete souhlasit, domluvíme se na první hodině a pustíme se do trénování.

Tréninky jsou na 50-55 minut, snažím se držet ten delší čas. Váš tréninkový čas bude ještě delší, je vhodné přijít o něco dříve, zahřát se, především v zimních měsících a po několika trénincích se můžete rozcvičit kompenzačními cviky.

Pak už se dle zvoleného cíle maká na vysněné postavě nebo rehabilituje a cvičí pro zdraví.

Budu se na Vás těšit.